Kokemäen lukio

Kokemäen lukion aikuislinja

Kokemäen lukion aikuislinja tarjoaa aikuisiällä oivan mahdollisuuden jo hankitun osaamisen täydentämiseen ja uuden oppimiseen, tutkintotavoitteiseen opiskeluun tai harrastuspohjaiseen itsensä kehittämiseen.

Aikuislinja on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille, joiden tarkoituksena on lukion oppimäärän ja / tai ylioppilastutkinnon suorittaminen. Se sopii myös henkilöille, jotka haluavat täydentää aikaisempia opintojaan erillisillä lukion kurssisuorituksilla eri aineissa.

Lukion aikuislinja sopii myös niille, jotka ammatillisen tutkinnon ohella haluavat suorittaa samanaikaisesti ylioppilastutkinnon eli ns. kaksoistutkinnon.

LUKIOT SATAKUNNASSA

Satakunnan lukiot tarjoavat opiskelijoilleen runsaasti mahdollisuuksia! Hanki tarvittavaa yleissivistystä tulevaisuuttasi varten ja etsi omat kiinnostuksen kohteesi useista kurssivaihtoehdoista.

Jokaisella lukiolla on omat kilpailuvalttinsa: toiset tarjoavat mielenkiintoisia diplomeja, toiset ovat erikoistuneet ilmaisutaitoon tai kansainvälisyyteen.

Hyvällä yhteishengellä ja oppilaiden parasta ajattelemisella Satakunnassa luodaan unohtumattomia muistoja ja kokemuksia lukion parissa.