Kuuluuko arkeesi taiteilu laskujen, velkojen ja arkimenojen kanssa? Tutustu välineisiin, joilla voit hahmottaa ja suunnitella rahatilannettasi. Otteen saaminen auttaa jaksamaan.

Apua kannattaa hakea heti, kun huomaa, että raha-asiat eivät ole kunnossa. Älä anna häpeän estää avun hakemista

Talous- ja velkaongelmissa voit aina kääntyä ensin Takuusäätiön tai kunnallisen talous- ja velkaneuvojan puoleen. Voit aloittaa avun hakemisen kummasta paikasta tahansa.

Takuusäätiöstä saat ensiapua nimettömästi puhelimitse Velkalinjassa tai chatissa kun taas kunnan talous- ja velkaneuvonnassa tapaat neuvojan kasvokkain. Olennaista ei ole velkamääräsi, vaan kokemus siitä, että kaipaat neuvoja ja ratkaisuja.

Joissakin kunnissa on mahdollista hakea sosiaalista luottoa välttämättömiin menoihin ja hankintoihin tai pienten velkojen yhdistämiseen. Myös Takuusäätiöstä voi saada Pienlainan välttämättömiin menoihin.

Pien- ja yksinyrittäjät saavat apua Talousapu-palvelusta, jossa yrityksen maksuongelmiin perehtyneet konsultit tarjoavat neuvontaa.


TAKUUSÄÄTIÖ

Takuusäätiö tarjoaa neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmiin joutuneille ihmisille. Lisäksi säätiö auttaa oman talouden hallinnassa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä.

Palvelut ovat valtakunnallisia ja maksuttomia.

Velkalinjan ja chatin yhteystiedot


Talous ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonta on lakisääteinen, asiakkaille maksuton palvelu.

Neuvojat kertovat erilaisista tukipalveluista ja velkojen järjestelykeinoista sekä auttavat velkatilanteen kartoittamisessa ja neuvotteluissa velkojien kanssa. He avustavat myös tuomioistuimelta haettavassa velkajärjestelyasiassa.

Kokemäki kuuluu Porin kaupungin talous- ja velkaneuvontatoimiston piiriin.

Porin talous- ja velkaneuvontatoimisto

Antinkatu 12 B, sisäpiha, 5. kerros.
Ajanvaraukset numerosta 02 – 621 0284.